Økologisk jordforbedring 40 liter

SPAGNUMFRI OG ØKOLOGISK JORDFORBEDRING 40 LITER. Giv dine planter, buske og træer de bedste forudsætninger og forkæl dem med jordforbedring, som er fyldt med den lækreste kompost.
Læg et lag rundt om dine planter i bede, potter, krukker mm. Stille og roligt vil mikroorganismerne begynde at nedbryde komposten, hvilket frigiver en masse gode næringsstoffer til dine planter.
Vores spagnumfri og økologiske jordforbedring bruges til at skabe bedre vækstbetingelser for alle dine planter.
Et godt supplement til en udpint eller næringsfattig jord.

  •    Spagnumfri, Økologisk, Ukrudtsfri, Vegansk, Produceret i DK

99,95 kr.

Gratis fragt over 499 kr.

På alle ordrer under 20 kg

1.400+ glade kunder

Og vokser hver dag...

Personlig hjælp

Skriv til os, hvis du har spørgsmål

Komposten er lavet udelukkende på plantematerialer og har en række gode egenskaber bl.a. et højt humusindhold og et aktivt mikroliv, hvilket er med til give dig sunde og robuste planter, træer og buske. Pilekomposten har desuden en god vandretentionsevne (vandholdende evne), som mindsker vandingsbehovet.

HÆMMER UKRUDT
Udover at forbedre din jord, hæmmer jordforbedringen også væksten af ukrudt. Så slip for ukrudt i hækken og giv den samtidig bedre vækstvilkår ved at lægge et lag jordforbedring ud omkring stammerne.

Pilekompost er et naturligt produkt bestående af økologisk flis fra danske piletræer blandet med økologisk kløvergræs og andre næringsrige urter, som mikroorganismer og svampe har nedbrudt naturligt. De aktive mikroorganismer nedbryder komponenterne i pilekomposten naturligt og gør den let og luftig – præcis som i en skovbund.

Pilekomposten kan også anvendes direkte i bede, krukker, højbede eller lignende. Jordforbedring er ideelt til dig, der vil dyrke dine planter, træer og buske i god, spagnumfri jord.
Den giver gode vækstforhold og fungerer også som en jordforbedring, som øger din jords kvalitet væsentligt. Vær opmærksom på, at pilekomposten ikke egner sig til surbundsplanter grundet ph-niveauet.

SPAGNUMFRI – HVORFOR?

Udvindingen af spagnum frigiver enorme mængder CO2 og gør uoprettelig skade på landets unikke moser. Verdens mosearealer, hvor spagnum udvindes, udgør 3 % af Verdens areal, men binder næsten den dobbelte mængde kulstof som alle verdens skove tilsammen.

Vægt 20 kg

Skal du have rabat på dit første køb?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få:

  • Tips og tricks til at få succes med at dyrke grøntsager i din køkkenhave
  • 10% rabat på dit næste køb i webshoppen