Økologisk spagnumfri kompostjord BigBag (1000 Liter) – FRIT LEVERET

Få en bigbag fyldt med 1000 liter økologisk og spagnumfri pilekompost leveret FRAGTFRIT til din hjemmeadresse. Pilekomposten er helt ideelt til dig, der ønsker at dyrke økologisk og med omtanke for miljøet. Pilekomposten er, ud over at være godt for miljøet, også rigtig godt for dine planter. Du kan bruge pilekompost i køkkenhaven, på friland, i højbedet, i drivhuset, i krukker og endda indenfor til dine potteplanter. Komposten egner sig også fantastisk til en ’no–dig’ køkkenhave.

  • Spagnumfri, Økologisk, Vegansk, Ukrudtsfri, Produceret i Danmark

De aktive mikroorganismer nedbryder planteresterne i pilekomposten naturligt og gør den let og luftig – præcis som i en skovbund.

1.995,95 kr.

Gratis fragt over 499 kr.

På alle ordrer under 20 kg

1.400+ glade kunder

Og vokser hver dag...

Personlig hjælp

Skriv til os, hvis du har spørgsmål

Pilekomposten er et naturligt produkt bestående af flis fra økologiske piletræer blandet med økologisk kløvergræs og andre næringsrige urter, som mikroorganismer og svampe har nedbrudt naturligt. Pilekomposten har en række gode egenskaber – bl.a. en god vandholdende evne og et højt humus indhold, hvilket er med til at give robuste planter og grøntsager.

SPAGNUMFRI – HVORFOR?

Udvindingen af spagnum frigiver enorme mængder CO2 og gør uoprettelig skade på landets unikke moser. Verdens mosearealer, hvor spagnum udvindes, udgør 3 % af Verdens areal, men binder næsten den dobbelte mængde kulstof som alle verdens skove tilsammen.

HUSK GØDNING
Vores pilekompost er et næringsneutralt produkt, og skal derfor gødes efter behov. De naturlige næringsstoffer i komposten er ofte tilstrækkeligt til de første 7-14 dage alt efter plantetype, derefter gødes efter hvilket behov dine planter har – ligesom ved andre næringsneutrale vækstmedier. Herved kan du nemt tilpasse næringssammensætningen specifikt til dine plantetyper.
Du kan med fordel bruge vores økologiske hønsegødning sammen med komposten, for at tilføre de mikroorganismer som grøntsagerne har brug for.

VANDING
Komposten tørrer hårdt ud i toplaget, og skal derfor også vandes ovenfra. Dette skal gøres selvom der undervandes som ved brug af fx kapilærkasser, urtepotter og lignende.

VAREDEKLERATION

Typebetegnelse: Organisk jordforbedringsmiddel, kompost
Fremstillingsmåde: Milekompostering
Grundmateriale: Pil og græs
Økologisk autorisation nummer: 1108121
Dato for analyse: 02.03.2023

Analyse
Tørstofindhold 40,1%
Organisk stof i tørstof 60,3%
Totalkvælstof (N) 3070 Mg/l
Nitratkvælstof (NO3) 13 Mg/l
Ammoniumkvælstof (NH4) 9 Mg/l
Fosfor (P) 20 Mg/l
Kalium (K) 196 Mg/l
Magnesium (Mg) 211 Mg/l
pH i vand 7,1
Ledningsevne (mS/m) 100 Ms/m – 1,0 mS/cm
Indhold af spiredygtige frø og plantedele <5 per liter
Indhold af synlige urenheder >2 mm <1% of dry matter
Eventuelt indhold af sten >5 mm < 1% of dry matter
Brugsvolumen 1 m3 pr. m3

Vægt 1000 kg

Skal du have rabat på dit første køb?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få:

  • Tips og tricks til at få succes med at dyrke grøntsager i din køkkenhave
  • 10% rabat på dit næste køb i webshoppen