Dehydrering af fødevarer.
Dehydrering er en god metode til konservering af fødevarer, hvorpå maden tørres for at hæmme væksten af bakterier, gær og skimmelsvamp gennem fjernelse af vand.
Dehydrering er blevet brugt bredt til dette formål siden oldtiden. Vand blev traditionelt fjernet ved lufttørring, soltørring, rygning eller vindtørring.
Selvom alle disse metoder er meget vellykkede er de nødvendige betingelser vanskelige at opnå i det fugtige danske klima.
Med en elektrisk dehydrator kan du tørre dine egne overskudsprodukter derhjemme og være sikker på mere ensartede resultater.
Dehydrator specifikation
- Dobbeltvægget beklædning af rustfrit stål
- Praktisk betjeningsfront med touch-kontrolsensorer
- LED display med 24 timers timer, automatisk sluk med signaltone
- Meget støjsvag med jævn varmefordeling på alle niveauer
- Temperatur justerbar fra 35°C til 75°C
- Elektronisk temperaturstyring med overophedningsbeskyttelse
- Ekstra lang strømledning (1,9 m)
- Praktiske sidegreb
- 6 robuste dehydreringsbakker lavet af rustfrit stål (30 x 33,5 cm) –
- Stort dehydreringsområde 0,6 m²
- 1 dehydreringsrist og 1 dehydreringsplade (BPA-fri)
- Vægt: 6,9 kg
- Effekt: 600W
- Mål: 34 x 45,6 x 31,5 cm