Smag: Den friske grønne sennep har en skarp, krydret smag.
Næring: Sennepsgrønt indeholder meget næring, såsom vitamin A, B1, B2, C, E og K samt mineralerne jern, kalium, calcium, magnesium, fosfor, svovl og zink. Den indeholder også 30-35% protein, værdifulde bitter enzymer og frem for alt den typiske essentielle sennepsolie.
Anvendelse: rå: i salat, på brød, til saftpressning, smoothies, urtekvark, til ‘de-toxing’ eller som dekoration af dine retter (tunge retter er mere fordøjelige med sennepsgrøn).
Positive egenskaber: antibiotisk effekt, renser og styrker organismen, dehydrerer, antibakteriel, antispasmodisk og godt mod fordøjelsessystemet.
Har du spørgsmål til din dyrkning eller vil du finde tips til, hvordan at du dyrker mikrogrønt, kan du se mere på instagram @okotopen.dk
God dyrkningslyst!
Laboratorietestet:
Økologiske spirefrø testet fri for salmonella, listeria og E. coli-bakterier