Dehydrering af fødevarer.
Dehydrering er en god metode til konservering af fødevarer, hvorpå maden tørres for at hæmme væksten af bakterier, gær og skimmelsvamp gennem fjernelse af vand.
Dehydrering er blevet brugt bredt til dette formål siden oldtiden. Vand blev traditionelt fjernet ved lufttørring, soltørring, rygning eller vindtørring.
Selvom alle disse metoder er meget vellykkede er de nødvendige betingelser vanskelige at opnå i det fugtige danske klima.
Med en elektrisk dehydrator kan du tørre dine egne overskudsprodukter derhjemme og være sikker på mere ensartede resultater.
Dehydrator specifikation
Dobbeltvægget beklædning af rustfrit stål
Praktisk betjeningsfront med touch-kontrolsensorer
LED display med 24 timers timer og automatisk sluk med signaltone.
Meget støjsvag med jævn varmefordeling på alle niveauer
Temperatur justerbar fra 35°C til 75°C
Elektronisk temperaturstyring med overophedningsbeskyttelse
Ekstra lang strømledning (1,9 m)
Praktiske sidegreb
10 robuste dehydreringsbakker lavet af rustfrit stål (39,5 x 39,5 cm)
Ekstra stort dehydreringsområde 1,6 m²
2 dehydreringsgitre og 2 dehydreringsplader (BPA-fri)