Smag: Det friske grønne karse har en varm og dyb smag med en aroma et sted mellem sennep og radise.
Næring: Karse grønt indeholder mange sunde ingredienser, såsom vitamin A, B1, B2, B3, C, D og E samt mineralerne jern, kalium, calcium og fosfor. Det indeholder også færre proteiner og kulhydrater end andre sorter. I stedet indeholder den friske grønne af karse en masse caroten og frem for alt en masse essentiel sennepsolier.
Anvendelse: rå i salater, på brød, til juice, smoothies, urtkvark, til afgiftning eller som dekoration af dine retter.
Positive egenskaber: har en aktiverende virkning (f.eks. Om træthed i foråret), naturligt antibiotikum, stimulerer fordøjelsen og stofskiftet, blodrensning
Har du spørgsmål til din dyrkning eller vil du finde tips til, hvordan at du dyrker mikrogrønt, kan du se mere på instagram @okotopen.dk
God dyrkningslyst!
Laboratorietestet:
Biodynamiske spirefrø testet fri for salmonella, listeria og E. coli-bakterier