Økologisk pottemuld 18 liter

SPAGNUMFRI OG ØKOLOGISK POTTEMULD 18 liter. Forkæl dine planter og blomster med den lækreste og letteste, bløde pilekompost. Pottemulden er både spagnumfri og økologisk, og kan anvendes indendørs og udendørs samt i drivhus.
Brug den i dine potter og krukker og eventuelt også til forspiring af dine yndlingsfrø. Pilekomposten kan også sagtens bruges i bede og højbede til næsten alle slags planter.

•    Spagnumfri, Økologisk, Vegansk, Ukrudtsfri, Produceret i DK

Pilekomposten er et naturligt produkt lavet udelukkende på plantematerialer og har en lang række gode egenskaber bl.a. et højt humusindhold og et aktivt mikroliv, hvilket er med til give dig robuste planter og grøntsager. Pilekomposten har desuden en god vandretentionsevne (vandholdende evne). Der laves løbende kontroller og tests for at sikre samme høje kvalitet.

49,95 kr.

Gratis fragt over 499 kr.

På alle ordrer under 20 kg

1.400+ glade kunder

Og vokser hver dag...

Personlig hjælp

Skriv til os, hvis du har spørgsmål

Pilekomposten er helt ideelt til dig, der ønsker at dyrke dine planter økologisk og med omtanke for miljøet. Pilekomposten er, ud over at være godt for miljøet, også rigtig godt for dine planter. Du kan bruge pilekompost i køkkenhaven, på friland, i højbedet, i drivhuset, i krukker og endda indenfor til dine potteplanter.

Pilekomposten er et naturligt produkt bestående af økologisk flis fra danske piletræer blandet med økologisk kløvergræs og andre næringsrige urter, som mikroorganismer og svampe har nedbrudt naturligt. De aktive mikroorganismer nedbryder komponenterne i pilekomposten naturligt og gør den let og luftig – præcis som i en skovbund.

Vær opmærksom på, at pilekomposten ikke egner sig til surbundsplanter grundet ph-niveauet. Vær opmærksom på, at overskydende vand fra din udendørs krukke kan give misfarvninger på underlaget, når det løber fra.

SPAGNUMFRI – HVORFOR?

Udvindingen af spagnum frigiver enorme mængder CO2 og gør uoprettelig skade på landets unikke moser. Verdens mosearealer, hvor spagnum udvindes, udgør 3 % af Verdens areal, men binder næsten den dobbelte mængde kulstof som alle verdens skove tilsammen.

HUSK GØDNING
Vores pilekompost er et næringsneutralt produkt, og skal derfor gødes efter behov. De naturlige næringsstoffer i komposten er ofte tilstrækkeligt til de første 7-14 dage alt efter plantetype, derefter gødes efter hvilket behov dine planter har – ligesom ved andre næringsneutrale vækstmedier. Herved kan du nemt tilpasse næringssammensætningen specifikt til dine plantetyper. Se vores gødningsprodukter her 

VANDING
Komposten tørrer hårdt ud i toplaget, og skal derfor også vandes ovenfra. Dette skal gøres selvom der undervandes som ved brug af fx kapilærkasser, urtepotter og lignende.

VAREDEKLERATION

Typebetegnelse: Organisk jordforbedringsmiddel, kompost
Fremstillingsmåde: Milekompostering
Grundmateriale: Pil og græs

Analyse
Tørstofindhold 40,1%
Organisk stof i tørstof 60,3%
Totalkvælstof (N) 3070 Mg/l
Nitratkvælstof (NO3) 13 Mg/l
Ammoniumkvælstof (NH4) 9 Mg/l
Fosfor (P) 20 Mg/l
Kalium (K) 196 Mg/l
Magnesium (Mg) 211 Mg/l
pH i vand 7,1
Ledningsevne (mS/m) 100 Ms/m – 1,0 mS/cm
Indhold af spiredygtige frø og plantedele <5 per liter
Indhold af synlige urenheder >2 mm <1% of dry matter
Eventuelt indhold af sten >5 mm < 1% of dry matter
Brugsvolumen 1 m3 pr. m3

Vægt 8 kg

Skal du have rabat på dit første køb?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få:

  • Tips og tricks til at få succes med at dyrke grøntsager i din køkkenhave
  • 10% rabat på dit næste køb i webshoppen