Broget læderporesvamp ‘Turkey Tail’ (Trametes versicolor)

Broget læderporesvamp er en slægt, der findes i næsten alles skovklædte områder og er en effektiv nedbryder af stubbe og træstammer. Den kan tolerere stærkt lys og åbne skovforhold, mens den bærer frugt; en stor forskel i forhold til de fleste andre medlemmer af svampefamilien, hvor svampe har det bedst i skyggen.
Udover ‘Turkey Tails’ evner til hurtigt at adskille inokulerede træagtige strukturer, er den også værdsat som en medicinsk svamp og er en populær ingrediens i te og tinkturer, da den er for læderagtig og smagløs for sig selv..
Pod træstammer og stubbe (giv også nåletræer en chance), som du ville gøre med andre slægter som f.eks. Shiitake, og overlad det til sig selv. Et andet mindre værdsat aspekt ved at dyrke denne svamp er den rene skønhed i de tynde og flerfarvede lag af svampefrugter.
Kun i Amerika er denne svamp opkaldt efter udseendet af en kalkunhale; i Japan er det kendt som Kawaratake eller Tagstensvamp, der ligner de smukke lagdelte tegltage på traditionelle bygninger. Broget læderporesvamp kunne være en fin flerårig tilføjelse til enhver dekorativ have ved hjælp af træstammer eller en stub. Denne sort er aggressiv og vil kolonisere hurtigt.

149,95 kr.999,95 kr.

Gratis fragt over 499 kr.

På alle ordrer under 20 kg

1.400+ glade kunder

Og vokser hver dag...

Personlig hjælp

Skriv til os, hvis du har spørgsmål

Vægt N/A
Antal

50 stk., 1000 stk

Skal du have rabat på dit første køb?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få:

  • Tips og tricks til at få succes med at dyrke grøntsager i din køkkenhave
  • 10% rabat på dit næste køb i webshoppen