Mikrogrøntfrø og kvalitetsudstyr

2 frønyheder i mikrogrønt-klassen 🌱

Hvis du ikke har kastet dig over, at dyrke mikrogrønt, så er her endnu en opfordring – gør det 🙌.
Det er sjovt. Det er nemt. Det er for alle – uanset om du bor i lejlighed eller har hus med have. Det er for børn. Det vokser hurtigt og det smager godt. Der er kun gode ting at sige om mikrogrønt.
Derfor, er det også fedt, at vi nu kan dele, at vi har 2 nye frønyheder til dig på shoppen 💫.
Du kan se dem lige her under.

Mungbønnefrø til mikrogrønt

Økologisk Mung Bønne 🌱

Mungbønnen er nok den mest almindelige bønneart i verden. Den er meget populær på grund af dens høje mængde af næringsstoffer, den spirer let og kan bruges og tilberedes på mange måder. De fleste af de såkaldte sojabønnespirer er faktisk mungbønnespirer, hvorfor de også ofte kaldes grønne sojabønner.
Den har en sød- og syrlig, let bitter smag.
Brug den hvor du ellers vil bruge mikrogrønt, fx. rå i salater, på brød, til juice og smoothies eller som dekoration af dine retter, dampet som grøntsager eller som en del af en wokret.
Du finder den lige her
.

Red Coral radiseskud

Økologisk Radise “Red Coral” 🌱

Radisen her kommer som 4. mand i vores radiseklasse. Den er særdeles velegnet som mikrogrønt og har den samme lækre, friske og skarpe smag som de andre radiser.
Radise dyrket som mikrogrønt spirer utroligt nemt og er blandt det hurtigste du overhovedet kan dyrke. Derfor er det, ligesom ovennævnte mungbønne der ligeledes spirer let, ideelt at starte med, hvis du er nybegynder ud i mikrogrønt.
Du finder den nye radise her.

Bakker med radise mikrogrønt

Lær at dyrke mikrogrønt 🌱

Hvis du ikke ved, hvordan du skal gå igang med at dyrke mikrogrønt, så har vi samlet det hele, let og overskueligt, i et blogindlæg. Du kommer direkte til blogindlægget ved at klikke her.

Potte til planter

Nyhed til dig der forspirer planter 🪴

Hvert eneste år forspirer vi tusindvis af planter i en af vores forspiringsbakker.
En del af dem ryger direkte fra forspiringsbakken og udplantes i bedet, men en del står vi også manuelt og ompotter i større potter.
Derfor, er det i år en stor glæde, at vi kan tilbyde en rigtig god kvalitetspotte til ompotning af dine planter.
Denne potte er ideel til ompotning af agurker, tomater, peberfrugter, meloner, aubergine, majs og andre større og pladskrævende grøntsagsplanter.
Den er udelukkende fremstillet af genbrugsplast, ligesom vores forspiringsbakker også er det.
Du finder potten her.

Transportbakke til potter

Transportbakke af dine ompottede planter 👌

Sidste år havde vi vanvittigt travlt, da vi skulle til at udplante alle vores tomatplanter. 160 styk skulle fragtes fra det store drivhus, hvori de var forspirret, og til en af de store tunneldrivhuse. Jes startede med at grave huller til alle planterne og Anja begyndte at fragte planterne ud i drivhuset. Med kun 2 arme kan du nok godt regne ud, at det tog en del tid 😅, at fragte 160 tomatplanter – planter der vel at mærke ikke måtte gå i stykker.
I år bliver det anderledes, for der skal vi have denne transportbakke i brug i stedet 🙌. Den bliver en stor hjælp for os og gør, at vi både hurtigere og mere sikkert kan fragte alle vores mange planter ud i tunneldrivhusene.
Vil du også have en nemmere arbejdsgang omkring at flytte dine planter fra ét sted til et andet, så er denne transportbakke et must.
Du finder den her.

Vi glæder os så meget til at skulle igang med at forspire en masse lækre planter, vi håber du gør det samme 🌱.

Rigtig god fornøjelse.

Skal du have rabat på dit første køb?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få:

  • Tips og tricks til at få succes med at dyrke grøntsager i din køkkenhave
  • 10% rabat på dit næste køb i webshoppen